Tennis taula

Tennis taula


CINQUENA ETAPA
 
La nova història del tennis taula al Nàstic s’iniciava l´any 1988 amb la inauguració del local amb set taules . El primer delegat fou Joaquim Rimbau, ajudat per Vicenç López i Ramón Banús . Aquest any Xavi López va quedar campió aleví i de dobles fent parella amb Jordi Gázquez.
 
En el Campionat Provincial per equips va quedar campió el Clas Cambrils Oleastrum seguit del Club Gimnàstic Delcrisa, mentre que el Maginet es trobava en setena posició.
 
En el campionat individual primera va quedar campió el jugador del Clas Cambrils Oleastrum Gregori Sánchez, i com a màxim representant es trobava Joaquim Miracle en quarta posició. Ni en juvenil ni en infantil hi va haver participació d’equips per part del Nàstic, com també en el de parelles.
 
Durant la temporada 1989/90 va haver-hi la celebració del I Torneig Internacional “Ciutat de Tarragona” que va guanyar el jugador xinès Guo Yuehua (Juliol de 1990).
 
En el Campionat per equips provincial va tornar a imposar-se l’equip Clas Cambrils Oleastrum, seguit del Gimnàstic i del Tarraco , mentre que el Maginet es trobava en quarta posició. Juan Miracle va quedar tercer provincial infantil i fent parella amb Xavi de Blas , sotscampions provincials juvenils. En el campionat individual primera va tenir de guanyador al jugador del tennis taula Cambrils Josep Pajuelo seguit del jugador del Maginet Antoni Ferré en quarta posició i del Gimnàstic ,Agustí Sánchez en sisena posició. En el Campionat per parelles els guanyadors van ser Josep Pajuelo/Basora del Cambrils i del Maginet/Nàstic   Ferré/Miracle quedant tercers.
 
Durant la temporada 1990/91 el Nàstic va començar trobant els seus fruits de la bona classificació i Luis Buscail va aconseguir quedar campió provincial infantil i per equips.
 
 
 

 1990/91 - Equip Infantil: Luis Buscail, Xavi López i Jordi Gázquez

 Equip infantil campió provincial temporada 1990-91: Luis BuscailXavi López i Jordi Gázquez

 
 
L’equip format per Luis Buscail, Xavi López i Jordi Gázquez aconsegueix quedar campió provincial.
 
Durant la temporada 1991/92 el Campionat provincial per equips es va proclamar guanyador el TT Cambrils Oleastrum seguit del Gimnàstic Delcrisa i del Club TT Maginet. En el Campionat individual provincial individual va guanyar-lo el jugador del Club TT Cambrils Josep Pajuelo, i per part del Gimnàstic es trobava Manel González  del Maginet en tercera posició. En el campionat provincial juvenil el Nàstic va quedar primer com també amb la categoria infantil , l’equip format per Luis Buscail ,Xavi López i en Jordi Gázquez. Dos d’aquests jugadors en concret el Xavi López i en Jordi Gázquez van quedar vuitens classificats en el Campionat de Espanya infantil.

 

1991/92 : Campionat d'Espanya Infantil dobles: Xavi López i Jordi Gázquez

 Xavi López i Jordi Gázquez jugant el Campionat de Espanya infantil per equips

 

 

L’equip juvenil format per Joan Miracle , Xavier De Blas i Daniel Martín van arribar a la final del Campionat de Catalunya guanyant tots els partits pel resultat de 4-0.

 

1991/92 - Equip juvenil: Xavier De Blas Xavier Martín i Joan Miracle

Equip juvenil format per Xavier De Blas Xavier Martín i Joan Miracle.Durant la temporada 1992/93 el Nàstic juvenil aconsegueix quedar campió de la lliga provincial per equips. En el campionat provincial primera categoria el Nàstic aconsegueix quedar segon després del Cambrils Oleastrum. Com a jugadors destacats del Nàstic hi ha el Jordi Gázquez que aconseguia quedar campió juvenil. L’equip de veterans del Nàstic torna a quedar primer en la lliga de primera.

 

1992/93 - Equip veterans: J. Rimbau, M. Virgili, Josep M Campabadal, J. Ramón Ramos i Ramon Banús

Equip de veterans que va conquerir el títol provincial en deu temporades consecutives temporada 1992-93: J. Rimbau, M. Virgili, Josep M Campabadal, J. Ramón Ramos i Ramon Banús 

SISENA ETAPA
 
        En la temporada 1993/94  Vicenç López va passar a delegat ,amb la col·laboració de Ramon Banús i Jaume Ferré.
         
El Campionat provincial per equips primera com a guanyador al equip Cambrils Oleastrum, i el Club Maginet es troba en quarta posició seguit del Club Gimnàstic en cinquena posició. El campionat provincial primera individual tenia com a guanyador a Jordi Ferré del Cambrils. En el campionat provincial juvenil destaquen els dos equips del Club Gimnàstic “A”, ”B” respectivament en primera i segona posició. En juvenil masculí destaca Xavi López com a primer classificat.
 
         En la temporada 1994/95 el campionat del Nàstic acollirà l’estatal infantil i juvenil de tennis taula al juliol.
         
En el Campionat provincial per equips primera te com a guanyador al Cambrils Oleastrum seguit del Nàstic que es tercer i del Club TT Maginet que es sisè. En el Campionat provincial per equips el Gimnàstic es proclama guanyador en les categories infantil i juvenil. En el campionat individual primera va guanyar-lo el Jordi Ferré, i destaca en Jordi Gázquez del Club Gimnàstic en la tercera posició. En el campionat provincial per parelles absolut com a guanyador a J López/J Gázquez del Club Gimnàstic.
 
Durant la temporada 1995/96 l’equip sènior va pujar a Segona Divisió Nacional, X. López i J. Gázquez van quedar campions absolut de parelles i l’equip escolar es va proclamar campió de Catalunya infantil.

 

1995/96 - Campions 3a Nacional: Joan Miracle, X.López, Xavi De Blas i J.Gázquez.

Equip campió de la Lliga Nacional de Tercera temporada 1995-96: Joan Miracle,X.López,Xavi De Blas i J.Gázquez.       

 

 Va quedar primer classificat com en moltes temporades passades en el campionat provincial per equips el TT Cambrils Oleastrum seguit per el C.N. Tarraco i del Gimnàstic i en quarta posició el CTT  Maginet

       En el campionat individual primera el primer classificat va ser Jordi Ferré del TT Cambrils  i del Nàstic va destacar Jordi Gázquez que es trobava en cinquena posició.
 
      En el campionat provincial per parelles destacà López/Gázquez del Club Gimnàstic en primera posició. En el campionat provincial juvenil el Nàstic quedà en 3 i 5 posició en el Gimnàstic ”A” , Gimnàstic ”B” respectivament. En la categoria infantil el Nàstic va quedar en la ultima posició.
 
      En els anys 1996/97 l’equip de Segona Nacional havia obtingut el tercer lloc entre dotze i havia disputat el play off per a pujar a primera divisió. La secció del Nàstic disposava de 60 socis i 37 llicències de jugadors federats.
 
En el campionat provincial per equips com a guanyadors al Club Gimnàstic després de molts anys dominadors de l’equip de Cambrils. El Club Maginet es trobava en la quarta posició .
 
El campionat individual sènior masculí com a guanyador el jugador del CN Tarraco Josep Rabassó i com a màxim representant del Nàstic es troba en la tercera posició i és Xavi López. En parelles destaquen López/Gázquez del Club Gimnàstic com a clars guanyadors seguits tenen també dos jugadors del Nàstic com són en Budesca/Ferré.
 
Durant la temporada 1997/98 el Club Gimnàstic de Tarragona aconsegueix l’ascens a la Primera divisió Nacional.
 
 
1997/98 - Ascens 1a Nacional : J.Gázquez, J.Pajuelo, X.López i Joan Miracle

Equip campió de la Lliga Nacional de Tercera temporada 1995-96: Joan Miracle, X.López, Xavi De Blas i J.Gázquez.

 

 

Es celebra un altre torneig “Torneig Ciutat de Tarragona”.  L’equip juvenil del Nàstic aconsegueix entrar als Campionats de Espanya.

 

1997/98: Equip juvenil J.M.Bueno, Daniel Algaba, Ruben Prieto, Javier Álvarez, Pedro Muñoz i Jordi Pont

D’esquerra a dreta: J.M.Bueno,Daniel Algaba,Ruben Prieto,Javier Álvarez.,Pedro Muñoz i Jordi Pont.

 

 

        El equip juvenil del Nàstic aconsegueix guanyar el campionat de Catalunya escolar ,els components de l’equip eren Jordi Pont ,Joan Manel Bueno y Álvaro Bueno

 

1997/98 - Campió Catalunya Escolar Juv: Álvaro Bueno, Manuel Bueno i Jordi Pont.

Equip campió de Catalunya format per: Álvaro Bueno, Manuel Bueno i Jordi Pont.

 

El Club Gimnàstic torna a quedar campió provincial per equips en segona vegada consecutiva, seguit del Club Maginet TT .En el Campionat individual provincial destaquen per part del Nàstic Josep Pajuelo en primera posició seguit de Jaume Budesca també del Nàstic.

 

En el campionat per parelles com a guanyador a Jaume Budesca /Miquel Nadal del Gimnàstic i del Reus Deportiu respectivament.

 

En la temporada 1998/99 El Nàstic aconsegueix tornar a quedar campió de la lliga provincial per equips i seguidament es trobava el Maginet .En el campionat provincial individual com a guanyador el jugador del Gimnàstic Jordi Gázquez i segon es trobava Josep Pajuelo també jugador del Nàstic.

 

Per parelles destaca la parella entre López/Gázquez guanyadors del campionat i així es mantenen invictes durant moltes temporades, i segons es troben Ferré /Pajuelo també del Club Gimnàstic.

 

En la categoria juvenil masculí com a guanyador el jugador del La Selva del Camp Sergi Fernández i destaca del Gimnàstic Jordi Expósito en setena posició. En la categoria infantil la va guanyar el jugador del Tarraco Oriol Crivillé seguit de dos jugadors del Nàstic Jordi Expósito i Francesc X. Amorós en segona i tercera posició respectivament.

 

En la temporada 1999/2000 queda campió de la lliga de primera provincial el equip TT  Valls , l’equip estava format per jugadors del Gimnàstic com eren: Jaume Ferré , Josep Mª. Baiget i Ferran Perarnau. En el campionat individual va destacar com a primer classificat a Jaume Budesca del Club Gimnàstic. En la categoria infantil quedà com a primer classificat Francesc Xavier. Amorós del Club Gimnàstic, i aleví quedà també un jugador del Nàstic Fran Pérez, com en veterans encapçalat per Joan Antoni Plana del Gimnàstic. El campionat per parelles el guanyà Juera /Alasa del CN Tarraco.

GIMNÀSTIC DE TARRAGONA S.A.D.

Partida Budallera s/n

43007 Tarragona


Tel. 977 290 915

club@gimnasticdetarragona.cat