Tennis

Tennis

CARLES MŌDOL, NOU COORDINADOR DE L'ESCOLA DE TENNIS13-07-2018

Carles Mòdol, nou coordinador de l'escola de tennis del Club Gimnàstic.

 

El nou coordinador esportiu de l'Escola de Tennis del nostre club, s'incorpora substituint a Mario Toribio.


Carlos Mòdol té una llarga trajectòria en escoles de tennis i pàdel. En aquest cas, arriba procedent del CN Lleida i ha estat l'encarregat de donar-se a conèixer davant el pares i mares dels nens i nenes que habitualment entrenen i competeixen a les pistes de tennis de les nostres instal.lacions. 
Aquest acte ha assistit el President del Club, Sr. Josep M. Andreu, el delegat de la secció, Sr. Pau Estebanell i el gerent del Club Sr. Sergi Ferrer

CAMPIONAT DE CATALUNYA +3504-07-2018

L'equip senior +35 va disputar el campionat de Catalunya en aquesta categoria i va caure a segona ronda amb l'equip cap de sèrie del R.C.Polo a domicili.  A primera ronda varen derrotar a l'equip del Valldoreix a les instal·lacions del Gimnàstic. L'equip format per Enrique Carrion, Mario Toribio, Noe Pascual, Pablo Bustos i Staffan Axberg , van finalitzar la serie d'individuals contra el R.C.Polo per 3 a 2 en contra, i finalment varen perdre als dobles. Felicitem al nostre equip per aquesta bona actuació a la categoria d'or de Catalunya.

Torneig Sice 9001-06-2018

  • Els nostres jugadors Álvaro Tormo i  Álvaro Romeu, han quedat Campió i finalista, respectivament, del Torneig Since 90 que ha tingut lloc a l'academia Bruguera de tennis de la categoría alevín. 
  • Felicitats cracks! #TENNISNÀSTIC🎾

Open Nacional30-05-2018

El nostre entrenador de competició Albert Freixas guanya primera ronda contra Erik Renart per 6/1 6/3,  del  Open Nacional que te lloc al Club tennis Bara🤙🏻🎾. 

Molta sort! 💪🏻 #tennisnàstic🎾 #tenniscatalà

Paula Gallego campiona Gran Slam Pere Masip30-05-2018

  • Paula Gallego ha quedat campiona Infantil del Gran Slam Circuit Pere Masip disputat a l'academia Sanchez  Casal de Barcelona, en  categoria infantil femení

MOLTES FELICITATS PAULA!!!

de 58
9
8
7
6
5
4
3
2
1

GIMNÀSTIC DE TARRAGONA S.A.D.

Partida Budallera s/n

43007 Tarragona


Tel. 977 290 915

club@gimnasticdetarragona.cat