Tennis

Tennis

ENTRENAMENT ESPECIAL INICIACIO COMPETICIO FORMATIVA25-03-2019

L'Escola de Tennis del Club Gimnástic de Tarragona, està organitzant els dissabtes pel matí de 11 a 12 hrs., paralel.lament amb el Programa Supertennis de la FCT, unes trobades d'alumnes amb la finalitat d'iniciar a les i els nostres tennistes a la Competició Formativa per a poder jugar un partit de tennis, que per la complexitat de la seva puntuació és una tasca necessària per a avançar en el seu esport. Es tracta és d'ensenyar-los qüestions bàsiques de reglament i preparar-los per poder jugar un partit de campionat en el futur, a fer el sorteig aviam qui comença el partit sacant o restant, qui comença en un camp o en l'altre, determinar si una bola és bona o va fora i aprendre a gestionar-ho, aprendre a comptar i a cantar la puntuació en veu alta, els canvis de camp en els jocs imparells, i, a nivell d'actitut, doncs a estar atents al joc, a respectar i fer-se respectar, a esforçar-se al màxim i a comportar-se amb Esperit Esportiu ...En cap moment, cap de nosaltres, ni pares ni educadors, hem de deixar-los hi sentir que és una competició. Ja tindran temps de jugar competicions quan siguin mes grans. Ara toca divertir-se aprenent a jugar a tennis, aprendre a superar-se i agafar força i motivació per comportar-se com un/a tennista mentres gaudeixen del seu esport. En definitiva, contribuïr al seu creixement personal mitjançant l'esport del tennis.

Seguim entrenant per formar a les/als nostres tennistes com a personas responsables en el futur .

Som-hi!!!

SORTIDA ATP 500 OPEN BANC DE SABADELL - 67é TROFEU CONDE DE GODÓ DE TENNIS RCTB189919-03-2019

El proper 25 d'abril, el Club Gimnàstic de Tarragona organitza la tradicional sortida al Reial Club de Tennis Barcelona 1899 en motiu de la celebració del 67é ATP 500 Open Banc de Sabadell que aplegarà als millors jugadors de terra batuda del panorama mundial i d'altres que no en son especialistes però els hi agrada jugar aquest campionat. Podeu consultar en l'enllaç que hi ha a continuació, quins son els 27 jugadors de entre els 94 primers del ranking mundial que hi participaran en aquesta edició, entre d'altres.

https://www.barcelonaopenbancsabadell.com/ca/jugadors

Es una experiència molt emocionant poder veure als nostres ídols de ben aprop, alguns passejant-se pels passadissos del Club al nostre costat mentres podem demanar-los-hi fotos, autògrafs, ... etc. Els qui ja hi heu anat sabeu del que us parlem i pels més joves és una experiència que no obliden mai més i, si poden, repeteixen cada any. Els monitors de l'Escola de Tennis seran els encarregats d'acompanyar als alumnes en tot moment durant la durada de la sortida.

Us adjuntem el Cartell Informatiu on hi ha tota l'informació

No us ho podeu perdre!!!

LLIGA COMARCAL - SENIORS +3018-03-2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GIMNASTIC DE TARRAGONA   5-0  CN LLEIDA

Dissabte, 16 de març de 2019

 

RESULTATS

Individuals    
Ivan Gonzàlez 6/2  6/0 Alex López
Sergio Gallardo 6/0  6/1 Angel Gabriel
Staffan Axberg 6/2  6/2 David Bachiller
Ferran Alba 6/3  6/1 Israel Vidal
Dobles    
S. Gallardo - F. Alba 6/2  6/2 A. Lopez - A. Gabriel
Capità: Ivan Gonzalez    

 

Enhorabona Campions!!!!

SUPERTENNIS 2019 - CT Cunit18-03-2019

L'equip de Supertennis del Club Gimnàstic de Tarragona format per les jugadores Elia Barbero i Viola Axberg i els jugadors Gonzalo Saura, Jaume Martorell, Alex Sanchez, Guillem Bausells i RocTorres ha participat amb èxit en la Jornada d'Iniciació a la Competició Formativa organitzada per la FCT el diumenge, 17 de març a les pistes del CT Cunit. 

 

SUPERTENNIS... Qué és?

Programa d'Inici a la Competició Formativa en el que els nois i les noies que comencen a jugar a Tennis participen en unes trobades en les que, de manera lúdica, juguen partidets de 20' de durada amb nens i nenes de d'altres clubs sense ànim competitiu. A mig matí es fa una parada per esmorzar una peça de fruita, aigua, etc. Es una manera d'engrescar als que comencen a introduïr-se en l'esport del tennis, ensenyant-los-los a contar, fer entendre que no sempre es pot guanyar, a comportar-se de manera exquisida malgrat el resultat, aprendre a respectar-se i a respectar als altres i el seu entorn, aprendre a superar-se, etc. Es aquesta la vesant més important de l'educació basada en valors mitjançant l'esport del tennis. I ademés s'ho passen genial!!

Enhorabona Equip!! Visca el Nástic!!

CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS VETERANS +40 (M) - DIVISIÓ 111-03-2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GIMNASTIC DE TARRAGONA   3-4   CT VILAFRANCA

Diumenge, 10 de març de 2019

L'equip dels Veterans +40 del Club Gimnàstic de Tarragona, format pels jugadors Carles Mòdol, Ivan Gonzalez, Sergio Gallardo, Staffan Axberg i Ferran Alba van perdre, aquest passat diumenge, la final de consolació del Campionat de Catalunya per Equips de Veterans +40 (Divisió 1) contra l'equip del CT Vilafranca pel resultat de 4-3, eliminatòria que es va perdre als dobles per la mínima. D'aquesta manera, l'equip del Nàstic, no logra la permanència a la Divisió 1 del Tennis Català.

 

RESULTATS

Individuals    
Josep Carles Mòdol 6/1  6/4 Roman Bosch
Ivan Gonzalez 6/4  6/2 Jordi Nadal
Sergio Gallardo 0/6 1/6 Arnoud Krediet
Staffann Axberg 0/6  1/6 Javier Mendez
Ferran Alba 2/6  2/6 Lluis Ferrer
Dobles    
C. Mòdol - S. Gallardo 6/0  6/4 J. Nadal - L. Ferrer
I. Gonzalez - F. Alba 0/6  1/6 A. Krediet - J. Mendez
Capità: Ivan Gonzalez    

 

Ben defensat nois!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

de 39
9
8
7
6
5
4
3
2
1

GIMNÀSTIC DE TARRAGONA S.A.D.

Partida Budallera s/n

43007 Tarragona


Tel. 977 290 915

club@gimnasticdetarragona.cat